Bent u nog nooit bij Skinovate geweest? 

 

Boek dan een intake met een kennismakingsbehandeling. Zo kan ik kennis maken met hun huid en u kennis laten maken met Skinovate!

 

Iedereen heeft een andere huid. Maar welk huidtype heeft u nu eigenlijk? Gebruikt u thuis de juiste producten? Brengen de producten die u nu gebruikt niet het resultaat wat u graag wilt? Uw huid is onrustig en u weet niet waarom en wat u daar aan kan doen?

 

Dit zijn vragen die ik vaak te horen krijg. Geen enkele huid is bovendien hetzelfde en elke huid verdient het beste! Daarom is het ook erg belangrijk om alvorens we een huidbehandeling starten samen te gaan bekijken wat uw wensen zijn. Maar ook wat u zelf waarneemt. Welke producten u reeds gebruikt en of er eventuele bijvoorbeeld medische redenen zijn voor de conditie van uw huid.

Hierdoor kunnen wij samen het beste uit uw huid halen.

 

 

Wat kunt u verwachten tijdens een kennismakingsbehandeling?

 

Tijdens een kort gesprek bespreken we onder andere uw gezondheid. Maar ook uw behandelgeschiedenis en uw wensen. Hierbij is het van belang om geen belangrijke informatie betreffende medicatie, allergieën e.d. achterwege te laten. Deze kunnen van invloed zijn op de behandeling en dus ook op uw huid.

 

Naast de kennismakingsbehandeling geef ik begeleiding en coaching over de producten voor thuisgebruik.

De behandeling

 

De kennismakingsbehandeling wordt in overleg met u afgestemd op uw huidbeeld en conditie. Zo kan ik u tijdens de kennismakingsbehandeling kennis laten maken met de producten. In deze behandeling geef ik u de best mogelijke adviezen die haalbaar zijn.

Bij Skinovate werk ik met de producten van NIMUE.

Deze producten treft u alleen aan in gekwalificeerde instituten. Met deze producten ben ik in staat om bij een gezonde huid cosmetische problemen en/of huidaandoeningen te behandelen. 

 

Na de behandeling voorzie ik u graag van product advies om uw behandeling te ondersteunen en zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

 

Kennismakingsbehandeling & intake

€79,50